Podjetja 13.6.2017 22:53

Nova ambasadorka AmCham Young Professionals je Deana Jezeršek

Ljubljana, 13. junija - Sedma generacija programa AmCham Young Professionals je nocoj dobila svojega ambasadorja. Naziv AmCham Top Potential of the Year 2017 je po izboru občinstva, komisije in medsebojnih ocen pripadel soustanoviteljici in vodji izobraževanja in razvoja v podjetju LanguageSitter Deani Jezeršek, so sporočili organizatorji.

Na zaključni prireditvi sedme generacije AmCham Young ProfessionalsTM in izbora AmCham Top Potential of the Year 2017 v Lutkovnem gledališču se je predstavilo pet superfinalistov, med katerimi so bili še Tadej Jančar iz Steklarne Hrastnik, Sandra Kecman iz podjetja Bisnode, Maša Madon in Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete in Gašper Hren iz podjetja Danfoss Trata. Njihovo glavno vodilo in sporočilo, ki ga želijo prenesti v svet je, da nimajo vzornikov, imajo pa vrednote, s katerimi želijo premikati gore.

AmCham Young ProfessionalsTM je platforma za osebni in karierni razvoj posameznikov z izjemnim potencialom. Je mreža mladih, ki s svojo energijo v prostor vnašajo optimizem in poudarjajo priložnosti, so navdih in obveza za spremembe na bolje, so še zapisali organizatorji.