STAznanost
Naravoslovje in tehnika

Krka vabi študente k prijavam na izbor za Krkine nagrade

Novo mesto, 30. januarja - Novomeški farmacevtski velikan Krka vabi študente dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih študijskih programov, da se prijavijo na razpis za 45. Krkine nagrade. K sodelovanju vabi vse, ki so oziroma bodo svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kontrolo ter trženjem farmacevtskih surovin in izdelkov, končali v obdobju od 1. julija 2014 do 30. junija 2015 ter jih prijavili na izbor do 6. julija 2015.

Z vidika raziskovalne odličnosti in uporabnosti v generični farmacevtski industriji ter v skladu s Krkino razvojno-raziskovalno usmeritvijo bo Svet Sklada Krkinih nagrad izbral najboljše naloge, ki bodo nagrajene s Krkino nagrado ali s Krkino nagrado za posebne dosežke.

Med prijavljenimi nalogami bodo izbrali in nagradili do 30 nalog v kategoriji raziskovalnih nalog študentov dodiplomskega, magistrskega in doktorskega študija. Avtorjem do petih nalog, ki bodo najbolj drzne, odmevne in kakovostne ter hkrati tudi najbolj uporabne v generični farmacevtski industriji, bodo podelili Krkine nagrade za posebne dosežke.


Usmerite svojo prihodnost in bodite v družbi več kot 2500 odličnih nagrajencev, ki Krkine nagrade prejemajo že vse od leta 1971, poudarjajo v Krki.

Nagrajence bodo o podelitvi Krkinih nagrad obvestili septembra 2015, več informacij o razpisu pa je na voljo na tem naslovu.