STAznanost

Novartis vabi študente v Sloveniji na BioCamp 2021

Ljubljana, 27. maja - Krovna tema letošnjega BioCampa bo vpliv podatkov in umetne inteligence na farmacevtsko industrijo. Dogodek bo potekal med 27. septembrom in 1. oktobrom na spletu, prijave nanj zbirajo do 31. maja.

Udeleženci bodo na predavanjih strokovnjakov spoznali, kako se za dobrobit bolnika povezujejo znanost, podjetništvo in tehnologija. Družili se bodo lahko s strokovnjaki, menedžerji in študenti iz drugih držav ter v ekipi oblikovali poslovne rešitve resničnih izzivov v farmacevtski industriji.

Med petdnevnim dogodkom bodo udeleženci lahko dodobra spoznali tudi Novartis v Sloveniji in karierne priložnosti v enem izmed vodilnih farmacevtskih podjetij na svetu.

BioCamp želi mladim omogočiti vpogled v svet raziskovanja in mednarodnega poslovnega okolja farmacevtske industrije ter jih povezovati s strokovnjaki in menedžerji. Švicarski farmacevtski velikan Novartis, pod katerega okrilje spada tudi Lek, BioCamp organizira že deseto leto zapored.

Dogodek je že prejel častno omembo za najboljšo kadrovsko prakso 2020 na 39. mednarodni konferenci o razvoju organizacijskih znanosti na Univerzi v Mariboru.