STAznanost
Humanistika in družboslovje

Mednarodni magisterij ekonomske fakultete znova na lestvici Financial Timesa

Ljubljana, 12. septembra - Mednarodni magistrski program International Master in Business and Organisation (IMB), ki ga izvaja Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani (UL), se je že šesto leto zapored znašel na lestvici Financial Timesa. Tokrat je zasedel 57. mesto, so sporočili s fakultete.

"Doseženo 57.mesto na lestvici Financial Timesa objektivno potrjuje in priznava visoko kakovost," je povedala vodja programa Polona Domadenik Muren. "S tem rezultatom zagotovo utrjujemo ugled v mednarodni skupnosti poslovnega izobraževanja."

Po mnenju novega dekana fakultete Tomaža Turka je "ta dosežek izrednega pomena, saj pomeni najvišjo uvrstitev našega programa do zdaj, kar je dokaz stalnih izboljšav, ki si ju prizadevamo ohranjati in vsako leto nadgrajevati."

Kot so še zapisali na fakulteti, je lestvica Financial Timesa "globalno priznana zaradi nepristranske metodologije in ocene kakovosti ter vpliva na relevantnost magistrskih programov managementa po vsem svetu" ter "velja za zlati standard merjenja kakovosti študija in programov".